Brian Eno, Beach House og Santigold er blandt de musikalske bidragydere på en kommende kunstudstilling i Las Vegas, som BrooklynVegan påpeger. Omega Mart (sat på af kunst- og underholdningsfirmaet Meow Wolf) ligger i en psykedelisk købmand. Showet åbner den 18. februar i Vegas AREA15 underholdningskompleks og kører på ubestemt tid. Se en trailer til Omega Mart med Willie Nelson i hovedrollen nedenfor.

Omega Mart findes i et surrealistisk supermarked på 52.000 kvadratmeter. Over 325 reklamer deltog i udstillingen, der inkluderer over 250 unikke projekter.

”Vi er begejstrede for at arbejde med en så høj kaliber af kunstnere fra hele verden for at bringe denne installation til live,” sagde Corvas Brinkerhoff, administrerende direktør for Meow Wolf Las Vegas, i en pressemeddelelse. “Vi samarbejder med alle slags utrolige talenter, lige fra lokale Las Vegas-kunstnere som Heather Hermann og Justin Favela til internationale sensationer som Claudia Bueno og Cocolab og nationale skabere som Shrine og Stephen Hendee.”