Liz Phair har udgivet sin første nye sang i næsten to år. “Hey Lou” er en hyldest til Lou Reed og Laurie Anderson, og dens ledsagende musikvideo spiller marionetversioner af de ikoniske kunstnere. Singlen henviser til Andersons klassiske nummer “O Superman”, Andy Warhol og mere. Tjek det nedenfor.

“Hey Lou” er den seneste single fra Phairs næste studiealbum Soberish. Sangen blev produceret af hendes mangeårige samarbejdspartner Brad Wood. Om sangen sagde Phair i en pressemeddelelse: ”Har du nogensinde spekuleret på, hvordan kærlighed ser ud for dit yndlingskendte par bag lukkede døre? Hey Lou forestiller sig en dag i livet for to musiklegender, hvis union var en inspiration for rockbands og en kilde til nysgerrighed for die hard romantikere. ”

Phair delte sin sidste single “Good Side” i oktober 2019, sammenfaldende med udgivelsen af ​​hendes memoir “Horror Stories.” Hun udgav Girly-Sound til Guyville: The 25th Anniversary Box Set i 2018; hendes sidste LP med original musik var Funstyle fra 2010. Efter meddelelsen af ​​Soberish sagde Phair, at pladen “foreløbigt” kom ud sidste sommer. Albummet skal endnu ikke materialiseres.