Alex Somers, Jónsis hyppige samarbejdspartner, har annonceret detaljerne i to albums, som han vil frigive under sit eget navn. Optegnelserne, søskende og søskende 2, ankommer begge den 19. marts via Krunk. Somers har også delt en sang fra hvert album. Nedenfor skal du lytte til Siblings ‘”Deathbed” og Siblings 2’s “Sooner.”

“Jeg har båret denne musik i lang tid – så længe at den er blevet til to album,” sagde Alex Somers i en erklæring. ”Jeg skrev det meste af det mellem 2014 og 2016, men jeg opgav det på forskellige stadier og troede, at ingen andre ville ønske at høre det…. Jeg kender ingen kunstner, der ikke kæmper med kreativitet. Men venner, der hørte det, især Jónsi, opmuntrede mig til at afslutte det. ”

Somers og Jónsi har berømt arbejdet sammen som duoen Alex & Jónsi og udgivet albummet Riceboy Sleeps og Lost & Found. Sammen har de også lavet musik til Black Mirror, How to Train Your Dragon og mere.